Concert nog niet uitverkocht voor dansers!

Schrik niet, op de site van de Stadsschouwburg staat dat het concert van dit jaar al is uitverkocht, maar dat valt nog te bezien :-)
Omdat we zeker wilden zijn van een groter aantal dansers in de zaal dan vorig jaar hebben we een grote stapel kaarten vastgelegd voor dansers. Middels nieuwsbrieven, mailings en FB-berichtjes van de verschillende organisatoren van Tango Touch krijgen dansers de gelegenheid om toch nog kaarten te kopen voor deze prachtige avond.

Vorig jaar hebben we genoten, alleen zo jammer dat veel dansers te laat waren met kaarten aanschaffen en er zodoende niet bij konden zijn terwijl ze dat wel hadden gewild. Zorg dat je er dit jaar op tijd bij bent, er zijn niet heel veel plekken meer vrij.

DSC_0107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *